• TEAK


  Onze reeks ontwerpen in teak van lichtgewicht opvouwbare stoelen en tafels tot zeer zware banken voor gebruik op openbaar terrein zijn allemaal standaard toegerust met massief messing of roestvrijstalen fittingen. Wij kunnen meubelen verzorgen met een prachtig ingesneden inscriptie of een verzonken bronzen plaat ter herinnering aan een bijzondere gebeurtenis of een geliefde.

 • ROESTVRIJ STAAL


  Wij gebruiken twee kwaliteiten roestvrijstaal; gradatie 316, bekend als 'mariene graad' en gradatie 304, die vaker voor tuinmeubelen gebruikt wordt. Beide gradaties zijn duurzaam en geschikt voor gebruik in het binnenland terwijl wij in kust- en zeegebieden, of in een omgeving waar veel chloor gebruikt wordt, meubelen met gradatie 316 adviseren.

 • GEWEVEN


  Wij hebben twee internationaal beroemde ontwerpers uit de VS in dienst genomen om de beste meubelen met synthetisch weefsel te ontwerpen. Nieuw in 2012 is de Laura Kirar Collectie met een bank met diepe zitting, leunstoelen, ottomane met een bijpassende tete-a-tete meubel en koffietafels. De Dune ligstoel die door Vladimir Kagan voor ons is ontworpen, werd binnen een paar jaar als het ware een icoon en schaart zich onder zijn vele andere vergelijkbare ontwerpen.

 • ALUMINIUM


  Wij reinigen onze meubelen en parasols met aluminium buizen chemisch en ze worden voorzien van een poedercoating of geanodiseerd opdat u er lang plezier van zult hebben met een minimum aan onderhoud.

 • KUSSENS


  Wij leveren een compleet assortiment tuinparasols en kussens ter aanvulling van onze meubelen. De parasols zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen en zijn zowel van hout als van aluminium gemaakt met keus uit chroom, roestvrijstalen of koperen fittingen.

 • PAVILIONS


  Onze Pavilions bestaan uit een semi-permanente constructie voor buiten en zijn in drie verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. U kunt uw Pavilion personifiëren door te kiezen uit een vast of vouwdak, vitrage of Sunbrella gordijnen en een unit voor verwarming en verlichting.

 • PARASOLS


  Parasols are available in wood and aluminium with a selection of shapes and sizes. Fixings are either chrome, stainless steel or brass, the canopy fabric from 100% solution dyed acrylic yarn.